Деси Слава удари кьоравото! Вижте колко прибира на седмица:

Десислава дебелаРекордни приходи от 15 000 до 20 000 лева на седмица прибира фолкпевицата ДесиСлава.

Този внезапен благодат се изсипал върху главата й, и по-скоро в джоба й, откакто участва в предаването „Като две капки вода“. Още с първите си две имитации тя стана доста търсена от феновете. А когато се появи в образа на Ваня Костова, възхити всички и заслужено спечели лайфа.

Маги Халваджиян й е дал 60 бона за участието, но парите не са достатъчно за свикналата да живее нашироко фолкаджийка, която има да издържа голям син и гадже на неговата възраст. Затова тя започнала да приема и предложения за участия, които достигали до пет на седмица. Денем репетирала до скъсване в „Капките“, а вечер веселяла публиката в поредния клуб.

Тъй като офертите били много, а тя не смогвала да огрее навсякъде, цената й внезапно се вдигнала. В момента тя взима колкото Галена и Преслава и е една от най-търсените. В бранша отдавна се знае, че влезеш ли в някое предаване като Брадъра или Капките, цената ти се вдига до небесата и всички искат точно теб да видят на участие.

Деси се възползвала от момента да натрупа пачки и да се запаси за черни дни. Това обаче се отразило на участието й в предаването.

Деси РианаТя започна много силно в шоуто за имитации, но след това даде назад. Няма време да репетира, няма време и да влезе в образа. На сцената в понеделник тя се оправда, че цял ден не е яла, нито пък е пушила, но образът на Шер й се изплъзнал. Освен това, видимо е отслабнала покрай тичането по клубовете и натоварената си програма, като с гордост показа стегнатото си дупе на Фънки.

Хубавото при Деси е, че е самокритична. И сама си признава, че не е доволна от себе си и може още да се постарае.

Може, но кога?

Маги Халваджиян се заканил след последния лайф, че ще намали страничните й изяви до две на седмица, за да е пълноценна за шоуто. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *