Глория напуска „Пайнер“ заради дъщеря си ! + нови подробности за връзката й с Георги Илиев

Глория
Фолк дивата Глория няма търпение да удари часът, в който и тя ще скъса оковите на своя дългогодишен продуцент Митко Димитров. Така както направи преди дни Андреа, любимата на Кубрат Пулев. За разлика от тях примата на фолка е служила повече от 20 години в ротата на димитровградския бизнесмен, но вече се вижда краят и на техните професионални взаимоотношения.

Договорът на Глория изтича през 2016-та година и тя твърдо е решила да бъде независим артист, като дори се оттегли известно време в сянка, за да изгрее звездата на нейната дъщеря Симона и тя да не пречи. „Глория и Пайнера отдавна имат дрязги помежду си, но решиха да запазят добрия тон един към друг в чест на дългогодишното си познанство. Вместо да се разделят с гръм и трясък, решиха да изчакат изтичането на нейния договор. Глория смята, че твърде дълго е била ограбвана и заслужава повече. В интерес на истината тя се разделя с най-малък процент от своя хонорар в полза на фирмената хазна. От своя страна Пайнера смята, че тя отдавна се е изхабила като певица и няма какво да даде на фирмата. Той отказва да помпа кариерата на щерка й, защото Симона не се очертава като успешен продукт. Раздялата им е неизбежна“, твърди колежка на певицата.

Глория обаче не се е отказала от мечтата си да направи наследницата Симона успешна фолк звезда. Тази година момичето завърши гимназия, но не успя да се покаже с балната си рокля пред баща си Илия Загоров. На празника абитуриентката бе заобиколена единствено от роднини и приятели на майка си.

„Не съм забранявала на бившия ми да присъства на бала на дъщеря ни. За съжаление той сам се отказа от правата си над нея, като замина в чужбина. Отгледах я сама и винаги съм до нея. Не тая лоши чувства към Илия. Като цяло трудно се разделям с когото и да било. Била съм и предавана, и лъгана. Това обаче не ме е направило прекалено мнителна и неспособна на прошка. Сега най-много искам да подкрепя Симона в нейното желание да стъпи на голяма сцена. Искам да ми е благодарна един ден за грижите и възпитанието, което съм й дала“, категорична е 42-годишната певица.

Глория и Илия Загоров малко преди развода!
Глория и Илия Загоров малко преди развода!

Изпълнителката на „Крепост“ угажда на всички прищевки на щерка си и тя от съвсем малка си позволява да се държи и да изглежда много по-зряла за годините си. В същото време нейнаата майка пази топъл спомен за едно скромно и щастливо детство на село, където е отгледана от баба и дядо.

„Бях в 6-ти клас, когато родителите ми се разделиха. След развода им с брат ми Николай отидохме да живеем в Две могили. Баба и дядо успяха да ни направят скромни, но с характер. С брат ми свикнахме от малки да се оправяме сами с проблемите. Преодоляхме и неприятното отношение на хората към нас като деца на разведени. Майка ми също винаги ме е подкрепяла, окуражавала и вярвала във възможностите ми“, признава Глория.

Късметът сякаш иска да й се реваншира заради трудното детство и я изстрелва на върха в кариерата. Факт е, че тя успява сама три пъти да напълни зала № 1 на НДК. Година преди да издаде първия си албум, Глория се запознава и с единствения си официален съпруг Илия Загоров, който е композитор на едни от нейните най-големи хитове. По време на техния брак обаче се забърква в опасна авантюра с покойния мафиотски бос и шеф на ВИС-2 Жоро Илиев.

Георги Илиев
Георги Илиев

„Беше истински влюбена в Главния, а той се държеше зле с нея. Караше я да пее за него и компаниите му до припадък по нощните клубове и често я шамаросваше без повод. Глория го търпеше и не криеше от мъжа си за аферата с Жоро Илиев, но Илия нямаше какво да направи. Прелюбодеянието на жена му го унижаваше жестоко. Отношенията им се разбиха“, разказват стари познайници на звездата.

Някои смятат, че певицата до днес обича и страда по Жоро Илиев. След неговото убийство и след раздялата със съпруга си тя така и не успява да намери голямата любов. Впуска се в различни връзки със заможни господа, но така и не намира точния човек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *