Гибона разкара келнерка

Божидар Искренов - Гибона
Божидар Искренов – Гибона

 

Божидар Искренов няма късмет в любовта. Легендата на „Левски“ отново е останал сам, след като най-новата му авантюра приключи само за месец, подочуха журналисти. Гибона събра очите с мистериозна дама на сватбата на пловдивчанина Тодор, с когото се запознаха в най-мащабното риалити „Къртицата“. В пловдивския ресторант бившият футболист пристигна под ръка с новото си завоевание и събуди любопитството на гостите, понеже само няколко седмици по-рано бе приключил тригодишната си връзка с украинката Елена Милчева.

Преди сервитьорката Гиби се раздели и с украинката Елена
Преди сервитьорката Гиби се раздели и с украинката Елена

С компаньонката си Гибона се запознал в началото на септември, когато от „Левски“ го командировали на морето на детски турнир. В една от местните кръчми Искренов си паднал по келнерката. Поканил я на масата си, почерпили се. След няколко дни летният сезон за новата му приятелка приключил и тя се прибрала в София.

„Май около сватбата обаче почерпките на Гиби са дошли в повечко и новата му приятелка е разгадала страстта му към чашката“, коментират кибиците из стадиона на „Левски“, където Гиби работи в детско-юношеската школа. За да не се изложи, че за втори път в рамките на няколко месеца е бил зарязан от жена, за пред приятелите си Искренов се оправдавал, че въпросната дама му била просто придружителка на сватбата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *