Без вечното дерби ЦСКА – Левски по телевизията заради Кирил Домусчиев!

Кирил Домусчиев

  Заради собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев за първи път в историята на българското първенство вечното дерби ЦСКА и „Левски“ е заплашено да не се предава по телевизията. Близкият до премиера Бойко Борисов футболен бос е категорично против промоционалното излъчване на двубоя.

Такъв вариант бе предложен от ръководствата на двата столични гранда. Те имаха намерение да пуснат срещата в сайтовете си напълно безплатно, но Домусчиев отрязал мераците им. Фармацевтичният магнат няма никакво намерение да прави услуги на грандовете. Той е бесен на Тодор Батков заради решението му да излъчи в мрежата двубоя с „Литекс“. Мултимилионерът даже публично нападна синия шеф.

Чрез официално съобщение на интернет страницата на клуба той го нарича „Бай Ганьо“ и „Поп Кръстьо“. Освен това от „Лудогорец“ не пропуснаха да се пошегуват с мустакатия шеф, като припомнят заслугите му за успехите на „БАТЕ Борисов“ в Шампионската лига. „Докато „БАТЕ Борисов“ станаха фактор и вече бият „Байерн“ (Мюнхен), „Левски“ пада от отбор, който пътува от Сараево до София с автобус. Дали пък Бай Ганьо не е истинският Поп Кръстьо за един от най-великите български клубове“, пита риторично Домусчиев. Също толкова враждебен е собственикът на шампиона и към „титаните“ Димитър Борисов и Иво Иванов. Като привърженик на ЦСКА, натягащият се на премиера Бойко Борисов бизнесмен не е доволен от случващото се на „Армията“. Той се ядосвал на неуредиците в клуба и нямал никакво намерение да им прави услуги.

Другата съществена причина да не иска вечното дерби да се предава безплатно по телевизията обаче е намерението му да превземе „А“ група. Босът иска да се възползва от натиска на феновете и да склони БФС и колегите си да му дадат да купи телевизионното излъчване на първенството. По този начин той цели да манипулира общественото мнение и да си отвори пътя , към втора шампионска титла.

Успоредно с номерата от Разград, премиерът Борисов тръгна да си прави спасителна пиар кампания, обявявайки, че ще нареди да бъдат допуснати камери на БНТ1 на националния стадион. Издаването на подобна заповед не е в правомощията на министър-председателя, но в България всичко е възможно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Без вечното дерби ЦСКА – Левски по телевизията заради Кирил Домусчиев!"

  1. tamoxifen drug   18.08.2021 at 6:15

    Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web
    the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while
    people consider worries that they just do not know about.

    You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal.

    Will likely be back to get more. Thanks

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *