Гери – Никол, за тази перверзия ли плати 50 бона?!

17-годишната девойка скандализира обществото с голия си клип, видян от рекорден брой хора!

гери никол
Новоизлюпеното протеже на Криско, Гери – Никол успя отново да скандализира обществото с втория си видеоклип. 17-годишната девойка има големи амбиции да стане топ певица, но очевидно не с гласови данни, а посредством плътта си.

В последния си клип „Момиче като мен“ Гери – Никол се подвизава по боди на огромни дупки, което разкрива телесата й и показва завидни умения в чупенето на стойки и дупенето. Цялостната визия на девойката определено не е подходяща за непълнолетно момиче, което твърди, че идва от добро семейство.

Скъпарският клип, за който родителите на Гери – Никол са се бръкнали с 50 бона, възмути и най-широко скроените. Коментарите под видеото са меко казано неодобрителни, като някои от потребителите от мъжки пол споделят, че клипът прилича на порно и на него облекчават сексуалните си нужди.

гери никол

Феновете са толкова втрещени от вида и поведението на Гери – Никол, че непрекъснато я подиграват и дори обявяват кампания за набиране на средства да й бъдат закупени дрехи.

По-запознатите пък споделят, че идеята за видеото е открадната от световноизвестни изпълнители като Ники Минаж и Риана, които обаче са пълнолетни.

Всеобщото мнение е, че протежето на Криско е срам и позор за страната ни и моментално трябва да прекъсне кариерата си. Самата Гери – Никол обаче хич не се трогва от мнението на хората и доста се радва на суперскъпия си клип. В последните дни тя не спира да споделя кадри от видеото и да благодари на тези, които са го гледали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *