Галена пак размята поли

Галена притесни дуетния си партньор, Фики едва не си забрави текста, улисан в кръшните танци на колежката си
Галена притесни дуетния си партньор, Фики едва не си забрави текста, улисан в кръшните танци на колежката си

  Поредно атрактивно ер*тично шоу спретна Галена в столичния клуб „Найт Флайт“. Фолкдивата от Смядово запретна поли и направи няколко смели разкрача, с които остави без дъх мъжката аудитория в заведението.

В разгара на купона изпълнителката се въодушеви от аплодисментите и съвсем забрави, че оскъдният й тоалет не позволява резки движения. Докато се мяташе на сцената, изпод роклята й на няколко пъти се показаха задните й части.

Галена и Фики Стораро клуб „Найт Флайт". Разголването на Галена съвпадна с представянето на дуета й със сина на Тони Стораро – Фики. Двамата наченаха хита си „Кой“, с който взривиха дискотеката на Петко Димитров. Докато пееха, пайнерката не спря да подскача около дуетния си партньор и да го съблазнява с еротични чупки в ханша.

Фики едва не си забрави куплетите, когато кака му Галена се надули на сантиметри от него, а после обви ръце около врата му. В крайна сметка обаче не се поддаде на провокацията и запази самообладание.

С ер*тичната си хореография хитовата звезда на „Пайнер“ надмина даже и полуголите балерини. Те се чекнеха край нея на сцената, но не предизвикваха толкова голямо вълнение сред публиката, колкото гост-изпълнителката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *