Ето го бебето на Галена и Галин! СНИМКА:

galena-13

Галена и половинката й Галин показаха за първи път втория си син Александър. Бебето се роди преди 4 месеца, но до този момент родителите му старателно го държаха далече от медийното внимание.

Семейната снимка е правена вчера, когато големият им син – Стефан, отпразнува 8- я си рожден ден. Родителите му подариха щуро детско парти с много подаръци и изненади. А малкият Сашко, макар и на 4 месеца, също присъства на рождения ден на батко си.

galena-sin-1

Галена разкри, че втората й бременност е била по- трудна от първата. Певицата се отказа от участията на живо още в петия месец, въпреки че искаше да бъде на сцената до последно. Но след операция по задържане на плода, тя се прибра вкъщи, за да се пази.

След като през февруари, фолк дивата си даде почивка от четири месеца, за да се грижи за новороденото. В началото на юни Галена поднови участията си на живо, а за бебето нае бавачка, която да я замества. Фолк дивата обаче е дала дума пред мъжа си, че ще се старае да отделя повече време на семейството, отколкото на изявите по нощните заведения.

Певицата все още не си е върнала физическата форма, но все така се раздава на сцената и радва публиката си с атрактивно представяне. Много фенове обаче я критикуват, че вече не й подхожда да мята гьобеци по масите в заведенията. Но Галена държи на кръшните танци, тъй като винаги са били нейна запазена марка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *