Гала в траур! Жестока трагедия споходи семейството й! Ето какво се случи:

Жестока трагедия принуди Гала внезапно да изчезне от екран за неопределено време. Племенникът на тв водещата бил убит от полицай в САЩ. Момчето е син на брата на Гала, който от години живее в Бъфало, окръг Колумбия, със семейството си. Щом получила черната вест, водещата на Нова тв. веднага тръгнала към САЩ.

Сестрата на убития младеж – Мария, разказва за трагедията в свой пост във фейсбук: „Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч през нощта. Един полицай ми каза, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в областта на гръдния кош от служител на колумбийската полиция в понеделник 10.12 , в 1:30 ч следобед. Адвокатът на полицая каза, че полицаят няма да бъде подведен под отговорност, защото се чувствал застрашен. … Е, такива са законите – брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме.“

От публикации в местни медии става ясно, че младият мъж имал спречкване с полицията заради бурен купон. Джордж бил под въздействие на алкохол, трева и метамфетамини, коментират свидетели. Щом се появила полицията, се опитал да избяга. Според официалната версия, униформените го предупредили да спре, но младежът извадил нож и започнал да заплашва. След като отказал да се подчини на заповедите на полицията и да остави хладното оръжие, единия от полицаите го разстрелял с няколко куршума.

Според приятели на Джордж обаче, е изключено той да се е опитвал да заплашва униформените. Така или иначе, полицаят, който произнесъл фаталните изстрели, няма да бъден съден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *