Виктория Петрова бясна от ревност! Вижте кой се опитва да й открадне министъра!

Виктория КрасенНовинарката Виктория Петрова се е поболяла от ревност заради любимия си  Красен Кралев.

От две години двамата се канят да узаконят връзката си, но до венчило все не се стига. В началото Вики помислила, че са й направили магия, а после врачка й казала, че друга жена преследва видния ерген.

Той, ергенът, не е първа употреба, нито първа хубост, но Петрова си го обича или по-скоро е болезнено привързана към него.

След като разбрала, че и други драпат да го впримчат в брачни окови, тя побесняла и започнала да упражнява строг контрол върху него. Неочаквано залюбила спорта  и придружавала министъра на почти всички спортни прояви, демонстрирайки, че е нейна собственост. А когато била на работа, осъществявала контрола дистанционно, като на половин час му звъняла по телефона да провери къде е и с кого е. Наричала го „миличко“ и „любов моя“, а домашните й дрехи ставали все по-секси и предизвикателни, за да държи интереса му горещ до червено.

Най-много я притеснявали слуховете, че Мария Илиева отново кръжи край  бившия атлет. Двамата имаха връзка, но скъсаха преди пет години, когато певицата замени министъра с по-младо гадже. Сега обаче се навъртала край него, за да измоли някое участие на държавен хонорар и фръцкала дупе да му припомни какво е изпуснал.

мария илиеваОт този факт на тъмнокосата журналистка буквално й прилошавало. Тя виждала в Мария хищна хиена, която не се спира пред нищо. И я одумвала зад гърба й с приятелките си, чудейки се какво да измисли, за да отдалечи любимия си мъж от нея.

Кралев пък  търпял стоически надзора и контрола на  изгората си й не се сърдел за типично женските номера, които му спрятала. Това обаче не го карало да побърза със сватбата и непрекъснато я отлагал. Смятал, че подареният годежен пръстен е достатъчен.

На Вики обаче не й стигал  пръстен и напоследък притискала любимия си за сватба под предлог, че хората започнали да ги одумват за проточилия се четири години годеж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *