Красен Кралев тормози Виктория Петрова! Вижте защо влюбените са на нож:

ВикторияНа тотален домашен тормоз е подложена  Виктория Петрова, издадоха нейни колежки.

Тв. водещата започнала да трупа килограми и това никак не се харесало на ексминистъра на спорта Красен Кралев, с когото тя живее от две години под един покрив.

Бившият спортист смятал, че си е взел гадже-трофей и доскоро охотно я показвал на всички в обкръжението си, но внезапно трофеят се запуснал, а роклите му започнали да се пукат по шевовете.

По необясними за всички причини, Вики започнала да изпитва силна страст към храната и най-вече към сладките неща. Тя си хапвала обилно вкъщи, а на работа си поръчвала да й донесат вкуснотии от съседните ресторанти. В чантата й винаги имало блокчета шоколад, за да се подкрепи, шоколадови дражета, чекмеджето й също било пълно с изкушаващи вкусотийки. Когато била дежурна вечер, разхождала момчетата за поръчки по няколко пъти от заведенията до телевизията.

В началото колегите й си помислили, че е бременна, но тази начална бременност вече продължава шести месец. Коремче не се вижда, а само паласки, особено в областта на ханша. Дупето на водещата също се закръглило и вече не било толкова апетитно.

Виктория Красен1Кралев не можел да понесе превръщането на любимата му в лелка и непрекъснато й правел забележки за всяка хапка, или оставял хладилника празен. Но Виктория наваксвала на работа.

Той да погледне първо себе си как изглежда и тогава да мрънка на Петрова, ядосвали се нейни приятелки.

Според тях причината за внезапния апетит на водещата била депресия. Тя отчаяно иска да се види в сватбена рокля, но любимият й не бърза да я направи почтена жена. Веднъж сватбата вече беше отложена заради Олимпийските игри в Рио. Говореше се, че събитието ще е през тази пролет, но явно пак има пречки и Вики дори не си е купила рокля.

Положението й на метреса не я радвало и тя започнала да намира утешение в храната.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *