Вики от „Мастило“ ще разследва престъпления!

Вики Терзийска

Mомичето с кафевите очи има опит като актриса в нискобюджетен български филм, но сега ще поеме по-сериозна роля в новия криминален сериал на bТВ. Партньор на Вики в сериала ще бъде Иван Бърнев. 

Той е носител на  няколко  „Икар“-а и „Аскеер“ -а и ще играе ролята на спец полицая Андрей Чернев. Чернев е интуитивен, интелигентен и честен професионалист, с лекота разобличаващ лъжата от истината.

Вики от Мастило ще влезе в ролята на Полина Павлова – млада, целеустремена полицайка, момиче служещо за пример на младите девойки. Както сподели пред нас, певицата е приела спонтанно ролята, след като минала през всички етапи по кастинга.

момичето с кафявите очи

Когато разбрала, че е одобрена за ролята на Полина, отначало не повярвала, но после се разкрещяла от кеф. Вики сподели още, че е малко притеснена, но нейният партньор Иван е страхотен професионалист и щял да й помага.

Преди време изпълнителката украси корицата на едно чуждо списание и бе споделила, че мечтае за филмова роля. Е сега мечтата й се сбъдна, дано само не подведе публиката и режисьорите – коментират интернет потребителите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DteOt3bcJN8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *