Багата отдъхва с любимата си в тузарския хотел на Мая Илиева

Благой Иванов - Багата и Любина

  Благой Иванов – Багата е нов човек след жестокото нападение срещу него и дългите месеци, в които бе между живота и смъртта. Самбистът вече е на крака, но страни от шумните дискотеки и светския елит. Той предпочита спокойния и уединен живот с любимата си Любина. Затова и двамата избрали да почиват в затворен тузарски комплекс вместо в центъра на Слънчев бряг, научихме от приближени източници.

До миналата година ММА боецът бе в центъра на купона в най-лъскавите местни дискотеки и въртеше всяка вечер различни манекенки. Сега обаче той почива като семеен и е завел годеницата си в хотела на Мая Илиева „Дюн“ и двамата отдъхват там от няколко дни. Луксозният палат на вдовицата на Георги Илиев е строго охраняван и посещаван само от богаташи, така че Благой се чувства напълно спокоен и защитен.

Хора от персонала на хотела, които познали боеца напук на дегизировката му от шапка и очила, издават, че Багата и половинката му прекарвали дните си в усамотение на частния плаж на комплекса и не общували с никого. Вечер също не излизали и след вечеря се прибирали в стаята си.

Хотел "Дюн" в Слънчев бряг

Всяка сутрин обаче Благой ползвал фитнеса, където изпълнявал специална програма за раздвижване. ММА шампионът също така внимавал с какво се храни и не близвал капка алкохол.

Половинката му Любина също правела впечатление на тихо и скромно момиче и се държала любезно с персонала. И тя като годеника си се стремяла да не привлича внимание и се движела и вечер с тъмни очила и небрежна фризура.

Според персонала двамата били много влюбени и се разбирали отлично. Именно Любина бе човекът, който бдя три месеца неотлъчно до леглото на Багата в болницата, докато той беше в кома и после се бореше да се изправи на крака. Самбистът се запознал с красивата брюнетка в столичен пиано бар миналата зима. Тя работела там като управителка и направила впечатление на боеца с естествената си красота и скромност. Щом станали двойка обаче, Благой поставил ултиматум на девойката да спре да работи, защото я ревнувал от мъжете, които обслужвала по цели нощи.

В момента самбистът искал половинката му да прекарва дните си с него, а след като се възстанови напълно, щял да й отвори магазин за дрехи, за да върти собствен бизнес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Багата отдъхва с любимата си в тузарския хотел на Мая Илиева"

  1. Radoslav   27.08.2012 at 13:45

    na men li4no mnogo mi e 4udno kak taka sa otsednali Bagata i gadjeto mu v hotel Dune,pri polojenie 4e az sum tuk ot 2 sedmici i o6te ne sum go vidql, i dori personala ne go e vijdal ???? kato pi6ete ne6to pone se postaraite da e istina. I da Vi kaja 4e tozi hotel nqma fitnes, za6toto qvno i s tova ne ste osvedomeni.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *