Васил Иванов заживя при приятел

Чепатият журналист и съпругата му Деница са в обтегнати отношения от лятото
Чепатият журналист и съпругата му Деница са в обтегнати отношения от лятото

От няколко дни скандалният журналист от Нова телевизия Васил Иванов спи при свой приятел, научихме от приближени. Бившите комшии на разследващия репортер станали неволни свидетели на позорното изгонване на Васил от семейното му гнездо. След като от лятото чепатият журналист и съпругата му Деница били в обтегнати отношения, двамата ту се сдобрявали, ту след поредния скандал заговаряли за развод. Тъй като просторната му къща в Княжево била прекалено студена през зимата, Васил и Деница живеели в нейния малък апартамент, в който имало парно.

Васил Иванов Само преди месец най-псуваният и заплашван роден журналист, който нашумя не само с репортажите си, но и със скандалите в личния си живот, отново попадна в епицентъра на тежка любовна драма.

Васил се върнал при майката на 2-годишния си син Васил-младши, която бе зарязана с пеленаче на ръце. После размислил и се прибрал при съпругата си. Идилията им обаче траяла кратко. След поредната семейна разправия Васил си събрал багажа й се преместил да живее временно при свой приятел. Пред смаяния си авер телевизионерът обяснил, че ще поостане само за няколко дни при него. Васил обаче тайно се надявал, че Деница ще размисли и ще го прибере обратно, затова не взел останалия си багаж.

В Нова телевизия Васил има славата на ненадминат женкар. От връзката си със своя колежка Иванов има дъщеря Яна на 8 години. 5 месеца след като стана баща на момченце, известният с донжуанския си нрав плейбой се залюби с друга и набързо сключи брак в родния си град Каварна. Васил дори се похвали, че е предложил брак на жена си само за 2 дни. Точно когато роднините на журналиста решили, че най-после е улегнал и е решил да свие семейно гнездо, Васил ги шокирал с две раздели със съпругата си само за една година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *