Цар Киро изхранва семейството на убиеца на Ангел

Кирил Рашков - Цар Киро

  Кирил Рашков, е поел изцяло издръжката на децата и съпругата на Симеон Йосифов, сигнализираха негови съседи.

Йосифов беше осъден за убийството на 17-годишния Ангел Петров в Катуница. Същият го прегази с буса си след протест срещу ромския клан на Рашкови. Тези дни ВКС намали постановената му присъда от 18 на 15 г. затвор и той вече е зад решетките в Пазарджик.

В същото време съседи на семейството му в пловдивския квартал „Столипиново” забелязват, че съпругата му показва завидно финансово благополучие, след ареста и осъдителната присъда на 55-годишния й съпруг. „Симеон Йосифов беше шофьор на хората на Цар Киро и за да не го предаде, че го е насъскал да мачка с буса си недоволните в Катуница, сега му се отблагодарява щедро.

Симеон Йосифов

Сестрата на Симеон и зет му също са от кликата на Цар Киро. Той живее в панелка в „Столипиново“, а тук няма скрито-покрито. Жена му и децата му не се оплакват от липса на пари“, категорични са жители на квартала.

Докато съпругата и сестра му се радват на парите от фамилията на Цар Киро, пандизчии от ареста подлагат на тормоз Симеон Йосифов, научихме от приближени източници.

Мъжът не бил конфликтен и признавал вината си за смъртта на момчето, но продължавал да твърди, че не е искал да го убива. И дума не проронил за Цар Киро, защото дълги години е служил на фамилията му, а и заради семейството си, което разчита на парите на ромския барон, за да не умре от глад.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *