Валери Божинов взе най-трудното решение: Развод!

 

Валери Божинов и Николета Лозанова  След повече от месец размисъл Валери Божинов взе най-трудното решение в личния си живот. Футболистът слага край на цирка със съпругата си Николета Лозанова, която от известно време не живее при него семейния апартамент.

Валери е решил да подаде молба за развод и вече е поръчал на адвокатите си да задвижат процедурата, научихме от хора от най-близкото му обкръжение. Той бил много разочарован от Николета, след като получил неопровержими доказателства за нейна изневяра с предишния й любовник Ники Михайлов. Както в пресата бе писано още преди няколко месеца, манекенката се среща тайно с вратаря в апартамент в столичния квартал „Люлин“. Дълго време тя заблуждавала съпруга си, но в един момент “добри хоро“ му докладвали.

 

Лозанова и Божинов вдигнаха пищна сватба на 9 октомври 2011 г.
Лозанова и Божинов вдигнаха пищна сватба на 9 октомври 2011 г.

Paздялата между Валери и Николета е факт от около месец. Атрактивната моделка се изнесе от общото им жилище и първоначално замина за Милано. После се върна, но отиде при родителите си в Пловдив. След това е била засичана на морето в компанията на Ники Михайлов, за когото Лозанова е най-обикновена секс играчка и известно разнообразие от интимните му маратони с Алисия.

Валери обаче бил доста наранен от предателството на законната си съпруга. След първоначалния шок той взел решение, че път назад няма и е категоричен, че ще се разведе. В първите дни на септември ще бъде подадена и молбата за разтрогване на брака, която в момента се пише от адвокатите му. Божинов отказва да дава каквито и да било изявления пред медиите, свързани с личния му живот .

 

Николета и Валери се венчаха повторно и на екзотичен остров
Николета и Валери се венчаха повторно и на екзотичен остров

„В момента обръщам внимание единствено на кариерата си. Под нивото ми е да се обяснявам за неща, свързани с половинките ми. Това е патент на други хора, които нямат нужната професионална реализация и животът им се измерва с броя на статусите им във фейсбук. Дали съм женен за Пенка или Ганка, дали ще се развеждам или не, не е предмет на обсъждане в пресата. Влагам цялата си енергия в преговори с подходящия отбор. Да, истината в момента е, че живея сам по собствена воля. Аз взех това решение и мисля, че имам основание. Никога няма да кажа лоша дума срещу жената, с която съм бил. Някога да сте чули нещо против Алисия, изречено от мен? Няма да чуете лоша дума нито за Николета, нито за следващата. Под нивото ми е“, заяви Валери Божинов и с това сложи край на темата.

Според запознати Николета е изпаднала в истерия, че ще загуби съпруга си. Осъзнала грешката си, невярната манекенка се молела за милост. Валери обаче бил непреклонен. От няколко седмици той върлува из София в мъжки компании и според мълвата вече имал няколко доста апетитни завоевания.

„Николета този път сбърка фатално! Това е грешката на живота й! Подобно евтино поведение няма как да бъде оправдано – кой мъж от тук насетне ще я погледне на сериозно?! Валери я напра принцеса, а тя се изплю в лицето му. Всеки следващ ще си има едно наум за неверния й и подъл нрав. От тук нататък ще върви все надолу“, издават „присъдата“ си светски персони.

Валери Божинов и Николета Лозанова станаха семейство преди година и половина. Манекенката отмъкна футболиста от певицата Алисия, която пък се хвана с колегата му Ники Михайлов – бивше нейно гадже. Двамата имат дете – малката Никол, но бебето, уви, не накара Николета да влезе в благоприличната роля на почтена майка и съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *