Алисия вече иска от Валери само 10 бона издръжка за сина си

Алисия

  Вторият сезон на съдебната сага за издръжката на Валери Божинов-младши тръгва идния понеделник. На 12 ноември майката на 4-годишния малчуган Алисия и баща му, на когото е кръстен, трябва да се явят пред съда, където магистратите ще преразгледат решението си за издръжката на детето от края на първия сезон на мега делото „Божинов срещу Алисия“.

Защо се стигна до продължение? Сагата стартира миналата година по същото време, след като Алисия не склони на извънсъдебно споразумение за издръжката на сина си и баща му и заведе дело. Претенциите на чалга звездата, възлизащи на колосалната сума от 4 милиона лева, потресоха цялата държава. Ася Дончева, както се казва по паспорт певицата, настоя бившият й мъж да открие банкова сметка на името на момчето с 300 000 евро, 10 хил. от евровалутата на месец, с които да гледа Младши до 18-тата му година, баща му да й прехвърли своя дял от апартамента им за почти 1 милион лева в жк. „Изток“ и не на финално място – почивки в Дубай, 4 пъти в годината. Последното – задължително!

Валери Божинов със сина си Валери-младши

Но както се очакваше, магистратите отсъдиха според българския аршин и отрязаха Алисия по всички параграфи. Съдът прецени, че издръжка от 1000 евро на месец е достатъчна за отглеждането на чалга-футболния наследник. Унизителната според критериите на певицата сума я накара да обжалва с мотива, че бившият й мъж разполагал с големи месечни доходи, съответно може да плаща и по-голяма издръжка от две хилядарки. Преди дни столичен ежедневникът разкри, че адвокатите на Алисия са поискали данъчна проверка на реалните доходи на футболния национал. Декларираната от него сума е в размер на 15 хил. евро.

Към днешна дата претенциите на певицата са рязко снижени, вероятно след като се е усетила, че български съд няма как да удовлетвори фантастичните й искания. На делото в понеделник адвокатката на Алисия, Радост Караиванова, прочула се като любовница на подземния бос Илиян Варсанов, ще настоява „само“ за 5 хил. евро на месец, вместо исканите първоначално 10, се подразбра от приближени източници. Останалите екстри са заминали в нафталина.

Запознати с делото предвиждат, че в съдебната зала Виолета Димитрова, адвокатката, която защитава нападателя на „Верона“, ще повдигне въпроса и за вечно проблемните срещи между баща и син Божинови.

Миналата есен Темида постанови всеки месец, докато тръгне на училище, малкият Валери да пътува до Италия при баща си, придружаван от някой от родителите му – Сашо и Пепа Ангелови.

Съдебното решение обаче системно се нарушава, категорични са роднини на футболиста. Откакто започна сезонът в Серия „Б“, синът му не е посещавал Верона.

„Майка му не го пуска. Настоява не родителите на Валери, а някой от нейните да пътува с момчето. Или пък самата тя. Представяте ли си каква наглост? Може би Божинов трябва да й обзаведе една стая до семейното му ложе с Николета“, възмущават се близките на национала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *