Валери Божинов се съмнявал, че Валери – младши е от него!

Валери Божинов със синът си Валери-младши

  Валери Божинов е имал съмнения, че не е родител на първородния си син. За да разсее подозренията си, нападателят на „Верона“ правил тест, който да установи той ли е бащата на четиригодишния Валерко. Тази пикантна подробност от времето, в което Божинов съжителстваше с майката на сина си Алисия, се предава от уста на уста в националния отбор.

В момент на откровение пред съотборниците си талантът от Горна Оряховица наскоро споделил, че станал баща не толкова по желание, колкото по принуда. Когато синът му се роди, Божинов току-що бе навършил 22 години, все още ненаживял се, ненаходил се и най-важното, не вкусил от всички жени, от които му се искало.

За никого не е тайна, че чалга певицата забременя от футболиста след участието му в клипа й „Карамел“. Химията на снимачната площадка се пренесла и в спалнята на Божинов, но плейбоят съвсем нямал планове да прави Алисия майка на детето си.

Валери Божинов с Алисия и синът им

„Чували сме, че Валери е научил за бременността й в момент, в който вече е било малко късничко за аборт и така по принуда е станал баща“, разтягат интриги футболисти на националния тим.

Когато разбрал, че ще има път към родилното, настоящият съпруг на Николета Лозанова заподозрял, че е въвлечен в схема от Алисия. Още повече, че приблизително по същото време, когато имал интимни контакти с нея, тя се срещала и с Християн Гущеров, който сега пък е взел на хранилка колежката й Мара Отварачката.

След раждането на бебето Божинов изчакал още известно време, тъй като за ДНК-тестовете има изискване детето да е навършило поне 6 месеца, и потърсил истината в английска лаборатория. По това време нападателят бе футболист на „Манчестър Сити“.

Божинов успокоил страстите едва когато резултатите били категорични, че той, а не Гущеров или някой друг, е баща на Валери Божинов-младши.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *