Шок! Андреа мина и през Божинов!

Валери и Андреа били дупе и гащи през 2006 г.
Валери и Андреа били дупе и гащи през 2006 г.

  Валери Божинов е основната причина за раздора между Андреа и Николета. Двете скъсаха окончателно с приятелството си през 2011 година. Тогава плеймейтката вдигна пищна сватба с футболиста, а певицата изненадващо не бе поканена на тържеството.

Изгората на боксьора Кубрат Пулев липсвала в списъка за гости, тъй като малко преди венчавката булката научила шокираща тайна, а именно, че дружката й е имала интимно вземане-даване с младоженеца.

На самата Андреа й било все тая, че Николета се омъжва за нейно бивше гадже. Човъркало я обаче друго – горе-долу по същото време тя научила, че пловдивчанката е въртяла интриги зад гърба й.

Пулевица разбрала, че докато Николета й се правела на най-добра приятелка и взимала назаем нейни рокли, най-редовно злословела по неин адрес. Това не можела да го прости.

Андреа
Андреа

Николета си позволявала дори да й подлива вода пред общия им приятел Азис. Василка се чудела как да запазва неутралитет, та да остане близък и с двете.

„Обличах я с моите маркови дрехи, мъкнех я къде ли не с мен. Снимах я дори в един клип, за да й потръгне кариерата, а тя… Как не й е било неудобно да ми се пише приятелка, а в същото време да е толкова подмолна“, жалвала се Пулевица пред свои колежки от „Пайнер“. Пак пред същата публика разправяла, че последна от всички разбрала за загаджването на Николета и Валери Божинов.

За да няма недоразумения, ще уточним още по-категорично, че Андреа никак не ревнувала футболиста. Авантюрата й с него била мимолетна и нямало за какво толкова да съжалява. Просто в един кратък период двамата били дупе и гащи и обикаляли заедно по заведенията. Дори не е съвсем сигурно дали връзката им не е била само платоническа. Макар че като си знаем за кого иде реч, едва ли се е разминало без какъвто и да било секс.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Андреа и Валери движели заедно през 2006 година. Тогава хитовата блондинка била все още никому неизвестната Теодора и се опитвала да стартира музикална кариера. Говори се даже, че първата й песен „Като непознат“ била посветена на Божинов. Дали обаче това е така, най-добре си знае самата тя.

 

Развежда Валери и плеймейтката

В последните няколко седмици има ново развитие в триъгълника Валери – Андреа – Николета, твърдят запознати. Артисалият без отбор футболист наскоро имал неблагоразумието да стане приятел с Пулевица във Фейсбук, което доста напрегнало отношенията с жена му. Говори се дори, че бясна от постъпката на любимия си, плеймейтката го е зарязала. Обявила го за предател, вдигнала си чукалата и го оставила да се теши в мъжки компании.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Андреа мина и през Божинов!"

  1. hahaha   17.08.2013 at 11:36

    Tva si e to4no ciganski serial Ali Raza i Kompania … taka i taka azis sa6to e zamesena 😀 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *