Бг. звездите масово кръщават децата си с шантави имена – виж списъка!

В последно време стана модерно хората да кръщават децата си с по-засукани и интересни имена. Например около сериала „Спасители на плажа“ се родиха много български Памели, а покрай „Касандра“, Касандри и т.н. Около нас тичат хлапета с имена на холивудски знаменитости, римски пълководци, ирландски светци.

Двама братя близнаци гимнастици, ученици на Данчо Йовчев и сочени за бъдещи наши олимпийски медалисти се казват Исус и Христос. А Винету Келешев от родопското село Неделино още стряска полицаите  с индианското си име. Но,  нека да погледнем имената на няколко от децата на нашия елит.

Например на Румен Луканов, нарекъл  синовете си Франк и Матю. Водещият на „Сделка или не“ е истински авантюрист, дълги години живее със съпругата си по чужина. Затова сред пътуванията по света Луканови харесали тези две имена. Днес Матю е на 17 години, а Франк – на 11.

Камелия Тодорова

Децата на джаз легендата Камелия Тодорова носят имена, вдъхновени от Библията. Нейните момичета са наречени с имената Рахел-Лилия и Мириам-Ребека. Децата са от брака на певицата с германския продуцент Майкъл Кунтсман, който умря през 2006 година.

Чалга звездата Кали и синът на бившия министър на Костов Вилхем Краус, Антон Краус кръстиха рожбата си  Марк. Момчето е наречено на римския пълководец Марк Антоний. Пълното име на хлапето е Марк Антон Антонов Краус.

Кали и Марк

Скандалната телевизионна водеща Венета Райкова също се е спряла на холивудско име за нейната първородна рожба Патрик.

Венета и Патрик

Момченцето е кръстено на холивудския актьор Патрик Суейзи, любимец на блондинката.

Софи Маринова и Лоренцо

Екзотичната чалга звезда Софи Маринова кръсти сина си също на холивудски актьор –  Лоренцо на Лоренцо Ламас. Ромската перла роди преди 10 години. По него време особено популярен сериал беше „Ренегат” с въпросния актьор. Софито се влюбила в холивудския красавец и кръстила отрочето си на него.

Синът на Юлияна Дончева носи оригиналното име Йоан-Дако, произхода на това име е доста интересен .

Йоан-Дако с мама

Първоначално Юлияна и бившият й мъж Горан не могли да се споразумеят как да се казва тяхното дете. Красавицата държала на името на библейския апостол Йоан, а бащата искал да го кръсти на баща си Дако. Така се родило името Йоан – Дако, колкото и кичозно да звучи това сега.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lSjpg6ZC_cQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *