Мургав барон купил победата на Софи Маринова в „Евровизия“

Софи Маринова

В музикалните среди има основателни съмнения, че първото място на черната перла в тазгодишното издание на „Евровизия“ е предварително нагласено.

Според запознати, известният цигански магнат Жоро Черния е издействал победата на Софи Маринова. Фактът, че в нейна полза са пратени над 100 000 есемеса, скрито намеква, че нейните братя по цвят са се организирали и със сигурност са й останали верни.

Деси Слава, която бе смятана за фаворит, е трябвало да се задоволи с три пъти по-малко гласове от тези на своята колежка Софка. Русата амбиция се изнесла бясна от НДК и дори не сметнала за нужно да поздрави за успеха своята конкурентка.

По-късно се разбрало, че Деси Слава още от самото начало е била наясно, че победителят е предопределен. Съмненията за това се потвърдиха, след като Софи благодари пред журналисти на своите ромски събратя, че са отделили от своя залък, за да си купят ваучери и да гласуват за нея.

Един от почетните гости на купона, организиран в чест на успеха на Софито, беше именитият цигански бос Георги

Жоро Черния

Янков, известен с прякора си Жоро Черния. Това още повече потвърди подозренията кой стои зад триумфа на бележитата изпълнителка. Слуховете около неговото замогване са доста стресиращи. Обвиняват го в трафик на бели робини за Западна Европа, както и търговия с бебета.

Победата на Софи Маринова е изненада за всички участници във „Евровизия“. Те смятаха, че в процеса на борбата Деси Слава ще надвие конкурентката си. Но кой ли е предполагал, че българите ще гласуват за ромската перла?! Дори в навечерието на финала сред участниците се мълвеше, че най-вероятно Вяра от „Стар Академи” ще грабне първото място, за да не допуснат фолкпевец за победител.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *