Арестуваният любовник на Мегз крещи в съда: Миглена ме Измами! В момента ми Краде Бизнеса! Сензационни Разкрития:

Арестуваният любовник на дизайнерката Миглена Каканашева, известна като Мегз, разкри с съда, че е бил натопен от нея в измамата с откраднатия й автомобил. А докато той е в ареста, тя се опитва да открадне транспортният му бизнес.

Бизнесменът Румен Рончев е арестуван и обвинен в застрахователна измама. Той е категоричен, че Каканашева го е накиснала

Известният пловдивски бизнесмен Румен Рончев беше арестуван за 72 часа заради участие в застрахователна измама. Миглена Каканашева е с наложена мярка за неотклонение и се е отървала засега от ареста срещу гаранция от 10 000 лева.

Срещу нея има повдигнато обвинение – за подбудителство за обсебване в големи размери .Ако бъде призната за виновна, я грози затвор между 3 и 10 години, както и отнемане на имуществото.
Замесен в схемата е и братовчеда на мнимата дизайнерка от Раковски – Антон Лесов, който също беше задържан.

Ето и как се стигна до куриозната ситуация: Миналия септември Миглена Каканашева обявява луксозният си джип „Мерцедес G350“ за откраднат. Братовчед й Антон Лесов подал жалбата в пловдивско РПУ. Тузарското возило обаче не е собственост на Мегз, а било закупено с лизинг от „СофАуто“.

В хода на разследването станало ясно, че всъщност се касае за застрахователна измама. Така се стигна и до ареста на транспортния бос Румен Рончев, който явно е актуалният любовник на Мегз.

Гаджето на Мегз се оказа … Женен! Съпругата му с него в съда!

Дни преди да бъде задържан, бизнесменът се появи заедно с Миглена Каканашева на конференция на превозвачите – където мургавелката от Раковски дори направи изказване за „Плана Макрон“ и влиянието му върху българските превозвачи.

Бизнесменът Румен Рончев е собственик на фирма „Розова долина“. На всичко отгоре, се оказа и женен! Законната му половинка Зорница Рончева се появи в съда. Тя коментира, че Миглена Каканашева му е никаква, но преди имали любовна връзка.

„Докато аз съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми. Не мога да кажа как е замислена схемата. Исках да й помогна с тази кола, но накрая се озовах в ареста“, ожали се пред медиите в съда Румен Рончев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *