Ани Хоанг стяга сватба с режисьор

Ани Хоанг и Люси Иларионов

Чалгаджийката Ани Хоанг стяга сватба с режисьора Люси Иларионов. Виетнамката с дръпнати очи била силно влюбена в шишкавия си годеник и въобще не се притеснявала, че той тежи точно 100 килограма повече от нея.

Инициатор на щастливото събитие бил самият Люси, който направил предложението по много романтичен начин. Без Ани да знае, той купил годежен пръстен в кутийка, които поставил на своята възглавница, като за целта станал по-рано от обикновено.

Когато Ани се събудила и отворила бляскавите си очи, тя съзряла малката кутийка. С разтреперани от вълнение ръце открехнала малкото съндъче и констатирала, че вътре има скъп годежен пръстен. Веднага след това отърчала в кухнята, където Люси мажел филийки с краве масло за закуска и с щастлива усмивка казала „да”.

Ани Хоанг знаела много виетнамски хватки

„Не ми пука толкова за самата сватба. Един подпис не значи кой знае колко, но са важни уважението и обичта, които Люси ми засвидетелства по този начин. Аз дори съвсем не исках да правим сватба, ама той настоя всичко да мине по реда си и да направим сватба. Сега вече мисля за бялата рокля и за гостите, които ще поканим” – споделя просълзената Хоанг.

За Люси Иларионов това ще бъде втори брак, докато певицата ще преживее дебют под венчилото. Най-големият проблем, който тормозел влюбената двойка обаче бил чисто технически, защото не можели да намерят подходящ костюм за Люси. Поради огромните му размери, било решено официалното облекло да се ушие по поръчка.

Завистници от поп-фолк средите веднага намериха начин да оплюят звездната двойка. С присъщия си отровен език те избълваха куп подигравки като заявиха, че пълничкият Люси и кльощавата Ани щели да бъдат двойка за чудо и приказ.

Луда обич:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *