Русата Златка – сексбомба на годината

Призьорките от Нощта на Сексбомбите

Златка Райкова бе обявена за сексбомба на годината по време на ежегодните награди. Церемонията се проведе за пети пореден път, но голяма част от призьорите липсваха. Награждаването се състоя в клуб „Планет”, което предизвика допълнителни емоции сред присъстващите.

Огромни групи изрусени и едрогърдести ловци на глави напъплиха по шикарното заведение и раздаваха бляскави погледи, с надеждата да привлекат вниманието на някой баровец. Доста голяма част от новоизгряващите звезди на бг еротиката съвсем открито заявиха, че искат още през следващата година да са набрали достатъчно точки, за да участват в надпреварата за най-перверзна българка.

Неудобна и грозна сцена предизвика чалгаджийката Ани Хоанг, която не изпълни ангажимента си да пее по време на шоуто. По този повод, режисьорката на секс турнира Нина Никол зададе риторичен въпрос към мениджъра на Планета ТВ Хари Янакиев, защо не дават на певиците си хапчета за успокоение.

Ани Хоанг беше готова да ступа журито

Всъщност, причина за отказа на виетнамката да изпълни парчето си беше факта, че журито присъди наградата за най-секси певица на колежката й Траяна, въпреки че Ани Хоанг си правеше сметки за титлата. Като разбра какво се случва, теснооката хубавица награби гаджето си и се изнесе на секундата.

Скандално нашумелият като бг сводник № 1 бизнесмен Христо Сираков също опъна нервите на организаторите. Когато обявиха, че го награждават с почетното звание „Плейбой на годината”, той се запъна като петокласник в театър и отказа да излезе на преден план. Въпреки първоначалната му реакция, плейбоят все пак се престраши.

Интересна развръзка получи и номинацията за най-секси тройка. Безспорен фаворит там беше любовният триъгълник между Иван Христов с жените му Вихра и Ирина. Най-секси водеща стана Мира Добрева, а за най-сексапилна двойка бяха определени външният министър Николай Младенов и съпругата му Гергана. Секссимвол на годината пък стана Благой Георгиев.

Чуждоземна секс бомба показва  татус:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *