Ани Салич безумно щастлива! Синът й Лазар си намери гадже, правят се*с в стаята му

Ани Салич лифтингАни Салич е на седмото небе, след като синът й Лазар си намери гадже.

Младежът бил доста стеснителен и единствен от елитната гимназия, в която учи, нямал приятелка. Това доста притеснило майка му, която знае прекрасно каква е днешната младеж и таяла ужас в сърцето си дали няма да й се случи син с по-особени наклонности. Затова  и подскочила от радост, когато той се влюбил в съученичката си Изабела. Малката е не само красавица, но и доста разтропана и никак не се притеснила да отиде на гости в дома на тв. звездата и да се запознае с нея.

Все пак в началото Ани малко се сепнала, защото вероятността да стане баба вече се виждала на хоризонта. Тя преодоляла първичното си чувство на ревност към детето си и бързо привикнала към Изабела. Дори се престарала и изнесла лекция на смутените и изпотени тийнейджъри как се прави безопасен се*с, използвайки нагледно банан и презерватив.

ИзабелаСалич се оказала толкова либерална, че даже позволявала на момичето да нощува в стаята на Лазар. Тя прекрасно знаела, че в момента хормоните им бушуват и предпочитала двамата да се гушкат под нейния покрив, отколкото да ходят в съмнителни квартири на приятели. Изабела пък се чувствала като у дома си и все по-рядко се прибирала вкъщи.

Единственото, което не харесвало на Салич бил меракът на момичето да става манекенка. Тя не обичала тази професия и знаела колко ще бъде наранен сина й, ако любимата му цъфне по бельо или без бельо в някои горещи списания.

Засега обаче нещата вървяли добре и Ани поканила Изабел на тържество на Нова тв., където се похвалила на колегите си с бъдещата си снаха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *