Тъжно! Ани Салич се развежда! Виж Тук:

ani-salich-2

Ани Салич се развежда със съпруга си Бранко! Тв водещата и мъжът й са разделени от близо година.

В момента съпрузите в развод си разпределят имуществото, издават близки до тях. Ани Салич се е отказала от луксозната си вила в село Рударци. През последната година там ходи само съпруга й Бранко и децата им.

През последните години усилено се говореше, че тв водещата има сериозни проблеми с мъжа си. Бранко бил комарджия и профукал голяма част от семейното богатство по игралните зали. Ани Салич нямала друг избор, освен накрая да се раздели с него.

Ани и Бранко Салич бяха идеалната двойка
Ани и Бранко Салич бяха идеалната двойка

Но водещата на новините по Нова тв няма опасност да закъса финансово. През годините Ани Салич успя да натрупа доста пари, като повечето инвестира в закупуването на апартаменти. Освен това, в Нова тв взима една от най- високите заплати. Така че, има достатъчно средства, за да осигури спокойствие и за себе си, и за децата си – Лазар и Хана.

ani-salich
Ани Салич се подложи на подмладяващи процедури, за да си върне самочувствието

Раздялата със съпруга й, се отрази много зле на Ани Салич. Тв водещата посърна и качи доста килограми. Едва отскоро очевидно се е взела в ръце. Салич се подложи на подмладяващи козметични процедури, а също и успя да свали килограмите, които й бяха в повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *