Андрей сложи край на връзката си с танцьорката Маргарита Будинова

Андрей Арнаудов

  Някои мъже не са за една жена и по всичко личи, че Андрей Арнаудов е един от тях. След като успя да издържи само 8 месеца в брачните окови на красивата сръбкиня Даниела Янков, водещият е сложил точка на отношенията си и с нейната заместничка – танцьорката Маргарита Будинова, твърди приближен източник.

Още преди няколко седмици, очилатият „опосум“ дал „червен картон“ на хубавицата, с която в последно време обитаваше луксозна къща в столичния квартал “Драгалевци“. Оказало се, че колкото и да се опитва, от Андрей примерен мъж не може да излезе, и той просто заявил това в прав текст на приятелката си.

Близки до двойката издават, че напоследък връзката им била като същинска агония. Очилатият водещ кръшкал наред с която си поиска и дори използвал отсъствията на – Маргарита, за да води любовниците си вкъщи. Танцьорката обаче била силно влюбена в Андрей и цели пет пъти намерила сили да му прости изневери, за които разбирала.

Маргарита Будинова

Накрая обаче самият шоумен решил, че не бива повече да прави любимата си за смях, и на прост български език я помолил да се изнесе от луксозния му имот.

Маргарита не чакала втора покана и по най-бързия начин си събрала багажа и взела кучето си, с което живеела при Андрей.

Вместо да съжалява за поредната си провалена любов, Арнаудов го ударил на бурен ергенски живот. От близкото обкръжение на „опосума“ издават, че в последно време в „Драгалевци“ се вихрел неспирен купон, в който се изливали литри алкохол и за гостенки се редували една през друга различни красавици, мераклийки за сърцето на Андрей.

За самия него това било идеалното положение, защото хем не бил обвързан, хем можел по всяко време да сложи точка на забавлението и да се усамоти на спокойствие или пък да върши служебните си дела.

Освен че прекратил романа си с Маргарита Будинова, Андрей бил решен да сложи точка и на другата си голяма любов – телевизията. Както зрителите са забелязали, очилаткото от много време не се е появявал на малкия екран. В тези изяви, го замества вечното му екранно другарче Иван Христов, който си позволява да цъфне я в студиото на Любен Дилов-син в „Удавете водещия“, я в някой от лайфовете на „ВИП Брадър“, където дава мнение за номинираните звезди.

Андрей предпочитал да е фигура в сянка, движеща единствено съвместните дела с Иван по продуцентска линия. Двамата са съдружници в „Междинна станция“, която отговаря за неделния маратон по Нова, „Станция Нова“ и новото шоу на БНТ „Падащи звезди“.

И докато Иван Христов още има желание да се изявява като телевизионна знаменитост, късайки нервите на бившата си жена Вихра, Андрей Арнаудов си е поставил по-дръзки амбиции. Дверите му твърдят, че водещият цели да се гмурне във водите на политиката и в момента подробно разучавал ситуацията за идващата догодина изборна надпревара.

Макар че имал бегли разговори с представители на няколко партии, „опосумът“ все още се колебаел дали да излезе с лицето си в тяхна подкрепа пред електората, или да си седи „на сянка“, без да се излага както други светски особи, станали за резил в политиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *