Алисия стъпи на врата на Ники Михайлов, превърна го в чехльо!

Алисия държи постоянно да напомня на Ники, че е найн

  Ники Михайлов е яко затиснат от чехъла на Алисия, подиграват го светски клюкари. Вратарят на „Твенте“ постоянно играел по свирката на чалгаджийката и дори не си позволявал да излиза, без тя да го придружава. Изключение правели само мъжките сбирки с футболисти, но само през деня. Вечер той можел да купонясва единствено в присъствието на властната и ревнива фолкпевица.

„Стъпила му е яко на врата и го командори както си иска. Явно каквото и да се говори е влюбен в нея защото иначе няма причина да й угажда“, коментират близки до двойката. Заради постоянните слухове, че й кръшка, пък Алисия бясно ревнува Ники и постоянно търси начин да изтъкне, че го притежава.

След като го накара да си татуира на няколко места нейното име, а и самата тя върна жеста, сега певицата е вманиачена да пуска снимки, на които двамата се целуват. Последният кадър е от преди дни и Алисия го публикува няколко пъти поред на стената си във фейсбук, подканяйки феновете си да коментират страстната гледка.

Според запознати футболистът никак не обичал подобен род показност но Алисия го натискала да я мляска пред камерата и той не смеел да й троши хатъра. „Той всячески гледа да й угажда, докато е в България, за да не си вгорчава живота. Като си замине за Холандия, си прави каквото иска“, обясняват близки до футболиста, който постоянно се забърква в секс афери със знайни и незнайни хубавици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Алисия стъпи на врата на Ники Михайлов, превърна го в чехльо!"

  1. Борис   19.05.2013 at 22:29

    Ееее, чак пък „чехльо“…може би така му харесва? 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *