3 мита за секса по време на бременност

bremennost-seks

За всяка двойка е голямо щастие, когато най- после очаква своето бебе. Но един въпрос остава да тегне над бъдещите родители – как ще правим секс по време на бременност. Сигурно сте чували много неща по въпроса, но нека разгледаме трите най- популярни мита за секса по време на бременност.

3 . Секс по време на бременността предизвиква преждевременно раждане. Много мъже мислят, че като правят секс с бременната си жена, ще предизвикат контракции и преждевременно раждане. Това обаче не е вярно. Настина се усещат вътрешни контракции, но те изобщо няма да доведат до преждевременно раждане.

bebe

2 . Правенето на секс по време на бременност, уврежда бебето. Това е един от най- разпространените митове. Много хора си мислят, че по време проникване може да скъсат плацентата или спермата да увреди бебето. Шийката на уретрата е здраво затворена, така че бебето е на сигурно.

1 . Може да нарани майката. Много съпрузи имат това притеснение, тъй като се страхуват да не наранят нито бебето, нито майката. По време на бременност жената може да изпитва оргазми при обстоятелства, при които не се е случвало. Тялото й е много по- чувствително и отделя много окситоцин, хормонът който отговаря за удоволствието по време на секс. Бременността е идеален момент, за да експериментирате нови пози.

Сексът по време на бременност. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/fGXmJGyXGnU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *