Карла Бруни бременна за трети път – на 44 г.!

Саркози и Бруни

Бившата първа френска дама Карла Бруни е бременна, това информираха източници. Бебето ще е второто от съпруга й, бившият президент на Франция, Никола Саркози, 56.

Разкритието е направено тази седмица, след съобщения, че Бруни е изпаднала в депресия откакто Саркози е загубил изборите. Лекарите накарали бившия супермодел да си направи пълни изследвания, заради възрастта й. Според запознати, Карла искала да прекара бременността си изключително внимателно, тъй като зачеването й е рисково, заради по-късната възраст. Бруни, която е имала предишни връзки с Мик Джагър и Ерик Клептън, има 11-годишен син  Орелиан от професора по философия Рафаел Ентховен. Саркози има двама сина- Пиер, 25 и Жан, 23 от първия си брак с Мари-Доминик Кулиоли, с която е разведен от 1996 година. Има и

Първата дама на Франция

13-годишен син Луи от втория си брак със Сесилия, с която се развеждат през 2007. Според приятели на Карла Бруни, тя не се чувства добре откак се е върнала към нормалния живот, говорела само за журналиста, който предизвикал краха на Саркози. Освен това, Бруни била и много наранена от статиите и снимките, показващи ефекта на голямото количество ботокс върху лицето й. Според запознати пък, тя била вбесена от клюките, че смятала да се разведе, ако Саркози не спечели изборите. В момента Бруни и Саркози живеят в своята къща в Париж, на стойност 3.7 милиона евро, месечната заплата на Саркози в Конституционния съвет е 12 000 евро, а Бруни планира да се върне към кариерата си на поппевица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *