Цимбика с полицейски чадър

Калоян Стоянов - Цимбика
Калоян Стоянов – Цимбика

  Деребеят в ЦСКА Калоян Стоянов – Цимбика се ползва със закрила от висши ченгета. Това шушукат на „Армията“ след поредните скандали с насилие срещу треньора Стойчо Младенов и семейството му.

Синът му Стойчо Младенов-младши нападнат по-рано през седмицата насред „Армията“ от неизвестен тип с качулка. Твърди се, че хулиганът е от обкръжението на Цимбика.

Стойчо вече се е хванал за главата, тъй като самият той пострада от Стоянов преди около месец и половина. Биячът от обкръжението на бившите босове на ЦСКА Митьо Гърнето и Иво Праховеца бе задържан за 72 часа, след като удари и заплаши със смърт треньора. След 3 дни в килията обаче го пуснаха. Вместо да се кротне, Цимбика два пъти пробвал да нахлуе на тренировки на ЦСКА, разказаха от „Армията“. Младенов пуснал дебелите си връзки в полицията, за да се опита да озапти бабаита.

Стойчо Младенов е безсилен срещу биячите
Стойчо Младенов е безсилен срещу биячите

Оттам обаче му казали, че това е трудна работа. Цимбика, който е главатар на цяла орда каратисти, самбисти и боксьори, имал протекции от най-високите полицейски етажи.

Отчаян, Стойчо настоял пред адвокатите си да правят, да струват, но да издействат ограничителна заповед срещу Калоян Стоянов. Оказало се обаче, че няма как да стане. Такава заповед можело да се наложи само по закона за домашното насилие.

Насилието срещу Стойчо не влизало в него, тъй като не били роднини с Цимбика, а посегателствата се извършвали все в района на стадиона.

Младенов вече е поръчал частна охрана за себе си и сина си, тъй като се страхувал да не ги пребият някоя вечер в тъмното.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *