Фенове бесни на Иво Тонев, да не би да смени името на стадиона

Иво Тонев

  Отношението на привържениците на „Левски“ към изпълнителния директор Иво Тонев се е изострило до краен предел, след като стана ясно, че е възможно да се смени името на стадион „Георги Аспарухов“, се разбра от достоверен източник.

Ръководството на „сините“ ще строи чисто нова арена но не се знае дали тя отново ще бъде кръстена на легендарния нападател. Официалният проект се очаква да бъде готов през зимата, а през лятото стартира и строителството. Съоръжението трябва да бъде изцяло изградено до 2017 година, а първият етап от него – през 2014-а, когато 26-кратният шампион на България чества своята стогодишнина.

Стадион „Георги Аспарухов"

Единственият проблем пред „Левски“ обаче е, че засега никой не е изявил желание да ги подпомогне финансово. Инвеститор все още няма, а ако такъв в крайна сметка се намери, много е вероятно да поиска арената да бъде кръстена на фирмата, която представлява. Така решението на Тонев да продаде името на стадиона може да се окаже единственият начин за привличане на допълнителни средства. Президентът на „сините“ Тодор Батков не изключва варианта при липса на спонсори да се изтегли голям кредит от банка.

До такава стъпка обаче щяло да се стигне в краен случай, тъй като подобни действия биха означавали още дългове на гърба на „Левски“.

Феновете категорично не приемат такъв развой на събитията. Според тях е грях да се посегне на светинята „Георги Аспарухов“.

Никой досега не е посмял да посегне върху името на нашия дом. Вярваме, че и Иво Тонев няма да го направи. В противен случай не се знае как могат да се развият обстоятелствата, заканват се „сините“ запалянковци. Ултрасите се надигнаха срещу изпълнителния директор и веднага след поражението на любимия им тим от вечния съперник. Тогава те обвиниха персонално Тонев за провалената селекция и поискаха да поеме отговорност за нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *