Футболният “червен” бос Иво Праховеца – отвлечен пред столично заведение

Иво Иванов - Праховеца

  Единият от собствениците на ЦСКА, Иво Иванов, е бил отвлечен! Пернишкият бизнесмен е бил похитен пред „Найт флайт“ след геройски запой. Футболният бос, познат като Праховеца, изчезнал безследно, след като за последно бил видян от охраната, пропускаща клиентите на нощния бар.

Всичко това щеше да бъде трагично и за Праховеца, и за роднините му, ако не бе комично. Уникалният „екшън“ се разказва като легенда сред таксиметровите шофьори в столицата, след като един от тях по неволя се превърнал в похитител на собственика на „червените“.

Драмата с „отвличането“ на Иво Иванов се разиграла преди няколко седмици, но едва ли обаче скоро ще загуби актуалност. Разказът за невероятните приключения на трътлестия бос се радва на особен интерес и в спортните среди, и сред простолюдието.

Историята гласи, че в „Найт флайт“ Иванов пристигнал с шумна компания, с която се веселил до късни доби. Когато след литри погълнато шотландско 20-годишно уиски Праховеца най-сетне преценил, че е време да преустанови запоя, инструктирал глутницата си охранители да приготвят лимузината му.

Гардовете изпълнили заповедта и запалили двигателя на автомобила, който го чакал на вип паркинга на заведението на Петко Димитров, който е в страни от главния вход.

След като в продължение на 15-20 минути почерпеният милионер не се явил на уреченото място при вярната си охрана, настанала голяма паника. Момците още повече се паникьосали, когато един от тях се върнал до ВИП сепарето, на което допреди малко се бил разплул босът му, но от него – ни вест, ни кост.

Снажната канара от мускули започнала да кърши китки от шубе, че е провалила мисията си да опази началника. А враговете му, бол – фенове, завлечени с пари бивши футболисти, треньори, колеги-бизнесмени…

След като охраната на Иво Иванов и групата на Петко се обединили в издирването на армейския бос, „преслушали“ цялото заведение, но не го открили, присъдата била изречена: Край, отвлякоха го!

Един от бандата на Праховеца, дето блестял с по-висок интелект от останалите, моментално предложил да извика на мястото на инцидента барети, към чиито редици уж се числял преди време.

По същото време „похитеният“ Праховец блажено бил опънал тумбак на задната седалка на таксиметрова кола и в състояние на умопомрачение убеждавал „бакшиша“, че ако не са той и Митьо Гърнето, няма да го има ЦСКА.

На другия ден, когато перничанинът изтрезнял и си намерил акъла, оказало се, че просто решил да се покаже като печен шегобиец.

Възползвайки се от доверчивостта на гардовете си и факта, че във фоайето на дискотеката има постоянно текучество на хора, фирканият Праховец безпрепятствено преодолял разстоянието от ВИП сепаретата до парадния вход. Пред него се метнал на първия жълт автомобил, понеже му се приискало да си припомни какво е да си редови гражданин и да се прибираш след пиянски запой с такси.

Босът на ЦСКА поискал от шофьора и среднощна екскурзия, за да разгледа забележителностите на столицата. От задната седалка постоянно го напътствал да кара по-бавно. Когато все пак решил, че му е време да го откара до палата му в „Бояна“, Праховеца се доказал като щедър бизнесмен. Оставил 100 лева на таксиджията, макар сметката му да не надвишавала 10 лева.

 

Заради дисковата му херния на боса на ЦСКА е противопоказно да вдига тежки предмети

Дискова херния го изгони от стадиона

Иво Иванов има забрана да посещава футболните срещи на ЦСКА, ако иска да е в добро здравословно състояние. Забраната е издал личният лекар на пернишкия бос.

Жестоки болежки в кръста мъчели Праховеца от сума ти време. Според клюкарите от „Армията“ Иванов страда от дискова херния, която не му дава покой почти денонощно.

Заради проблема си партията на Митьо Гърнето се отказал да посещава мачове на ЦСКА. „Веднъж се прецака да дойде на мач и точно да стане, кръстът така го заболя, че заизвива на умряло. Лекарят му идва да го оправя до стадиона. После му забрани резките движения, каквито са чести сред футболните запалянковци, изразяващи вълнението си от победа или загуба“, твърдят от „Армията“.

За да облекчава болките си, Иво Праховеца редовно ходел на китайски масажи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *