Станимир Флоров избяга на село след уволнението си

Станимир Флоров

  Скандалният бивш шеф на ГДБОП Станимир Флоров заряза градския живот след позорното си уволнение от МВР и се скри на село. Жители на видинското Гъмзово разкриха пред журналисти, че от началото на юни Флоров нощува в къщата си там, очевидно търсещ уединение.

„Изглежда, преживява тежко отстраняването си – не говори с почти никого, не приема гости. Сам си ремонтира къщата, която е двуетажна и е много уютна, Флоров сади домати и краставици, сигурно се е вслушал в съвета на патрона си Бойко Борисов българите да се занимават със земеделие, за да пестят пари“, одумват гологлавото бивше ченге жителите на село Гъмзово.

Местните признават, че са засичали само два-три пъти съпругата на Станимир Флоров – обикновено дамата идвала през уикендите и си тръгвала в понеделник рано сутрин.

Станимир Флоров, който е сред най-близките хора на Цветан Цветанов, бе отстранен от МВР през пролетта след чутовен корупционен скандал. В имейл, изпратен до всички медии, бяха прикачени секретни документи на МВР, от които стана известно, че антимафиотът е покровителствал арабски наркотрафиканти и ежемесечно е прибирал солидни рушвети от тях. Сред мафиотите, отчитащи се на Флоров, лъсна името на ливанския гангстер Адел Абдо Саркиз, собственик на разбитата лаборатория за амфетамини в село Опицвет.

Въпреки неоспоримите данни, че Флоров е затънал до уши в корупция, началникът на ГДБОП не бе арестуван, а обвинение срещу него все още не е повдигнато от страна на прокуратурата. Публична тайна в МВР средите е, че Флоров лично е координирал мащабното подслушване в страната по устно разпореждане от патрона си Цветан Цветанов.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Станимир Флоров избяга на село след уволнението си"

  1. Истински приятел   05.07.2013 at 15:20

    След като е посадил доматите ще му набия и краставицата отзад!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *