Срам! Рейнджърите ни със скъсани гащи!

Българските военни в Афганистан

Българските военни в Афганистан се оказали с… разпрани гащи! Дори днес военният министър Аню Ангелов призна с половин уста това. Униформите на нашите бойци в Афганистан били дефектни.

За това се знаело още през месец май, тогава получили първите сигнали за скъсаните шефове по панталоните на рейнджърите. Странното е, че оплакванията са били едни и същи, което доказва, че става дума за дефект.

Освен панталоните, униформите на войниците също са били под всякаква критика. Според военните те били ушити от евтини и некачествени материали, защото се захабявали се бързо, мачкали лесно, а шубите, въпреки че са непромокаеми, се мокрели под дъжда.

Аню Ангелов

Аню Ангелов отрече, униформите да са дефектни, като призна, че само панталоните били дефектни. Според него шубите са си били наред, защото били подложени на контролни проби.

Колкото до това, че се мачкали, те все пак са били бойни униформи, а не парадни отсече министърът. От опозицията изразиха съмнения, че фирмата- доставчик  е близка до ГЕРБ  и е взела поръчките без истински конкурс. Ангелов, на свой ред, отрече и това.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/icr5M3BPrrs

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Срам! Рейнджърите ни със скъсани гащи!"

  1. SS   24.11.2012 at 23:13

    важи с пълна сила , дори и повече за униформите в полицията.много зле.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *