Скандал! Разследват наша олимпийка заради симулативна игра на олимпиадата!

Рада Мавродиева

Сензационен скандал тресе родната федерация по лека атлетика. От там се заканиха да започнат разследване за симулативно участие на Олимпиадата срещу  Радослава Мавродиева.

Това намерение бе разкрито лично от председателя на Българската Федерация по лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов. Той е силно притеснен от факта, че нашата гюлетласкачка отпадна от Олимпийските игри без дори и един успешен опит. Куриозното бе, че нашата атлетка постигна три фаула по време на квалификацията за дисциплината и се нареди на последно място, докато останалите спортистки направиха по няколко успешни опита. За да стигне до финала 25- годишната атлетка от Сливен трябваше да прати гюллето на  – 18,20 метра, защото последната гюлетласкачка, класирала се за разпределение на медали, Наталия Дуко от Чили, успя да го запрати на 18,45 м.

Добромир Карамаринов

Резултат, който е напълно по силите на Радослава Мавродиева, според специалистите. Точно затова Карамаринов си задава въпросите, защо се провали Радослава, защо опитите са й слаби? Все пак и най-слабото класиране е много по-добро от три позорни фала. Бъдете сигурни, че това няма да остане непроверено – заканва се Карамаринов.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Tk-Vl_Yu0j4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *