Рекордния джакпот на ТОТО-то – измама и манипулация!

Истината лъсна!

Според хора от кухнята на спортния тотализатор с джакпота се въртели големи манипулации. Джакпотът нарочно не падал, за да може шефството да си вдигне постъпленията.

И има някаква логика в това, защото подмамени от голямата печалба, милиони българи се подвеждат и дават сетните си левчета за комар с държавата. Така постъпленията ставали максимално големи.

През няколко месеца се получава така, че джакпотът се увеличава. И хората с надеждата да спечелят и да направят живота си щастлив, бързат да попълнят фиш. Ръководството на Спортния тотализатор категорично отказа да коментира тези обвинения за манипулации, преди тиража в четвъртък.

Което даде почва за нови спекулации, че мечтаната шестица ще падне именно тогава. До тогава всички комбинации се вкарват в  компютър, а някои хора са убедени, че в машината имало програма, която изчислявала кои комбинации липсват.

тотото е измама!

Точно тази комбинация се задавала на машината за теглене и така няма печеливш, а сумите нарастват. Всъщност имаше доста странна случка преди няколко години, когато абсолютно едни и същи числа се паднаха в два последователни тиража!

Още по-скандално беше, че в първия тираж нямаше една позната комбинация, а във втория бяха оцелени вече цели 18. Така и нямаше обяснение на този „космически” феномен.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lYjS8Mlq180

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Рекордния джакпот на ТОТО-то – измама и манипулация!"

  1. Боби Асенов   02.07.2013 at 15:51

    Играя тото повече от 45 години,вярно е,че никой не ме кара на сила,но нали човек все се надява.Но напоследък си задавам въпроса на какво се надявам?Че има манипулации има,че някой си пълни гушката-200%,но уважаеми къде отиват постъпленията от СКЪПИТЕ тиражи???Нали УЖ бяха за подпомагане на детско юношеския спорт или може би отидоха за построяване на Вашия палат(дирекцията)?Мога да Ви пиша още много но просто съм отвратен и този цирк дето го правите при теглене на тиражите…НЯМАМ ДУМИ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *