Пиян се покатери чисто гол върху паметник в Русе!

Паметника на свободата

Напоследък зачестиха инцидентите с поругаването на националните светини. Последният такъв случай беше в Русе, там пиян младеж, чисто гол се покатерил на Паметника на свободата.

24 годишният пиян до козирката австрийски гамен бил засечен от видеокамери в 3 часа през нощта. За късмет този път униформените си свършили перфектно работата като незабавно го закопчали.

Повече подробности споделиха от областната дирекция на МВР. От там съобщиха, че инцидентът станал около 3 часа през нощта срещу неделя. Пияният като талпа турист, бил засечен от дежурните служители на специализираното звено „Коорс“ посредством видеокамерите, монтирани в центъра.

Русе паметника на свободата нощем

След ареста се установило, че голият младеж е австриец, но как е дошъл и как се  е покатерил, не успял да обясни. Сега му е образувано производство за хулиганската проява.

Явно мислейки ни за аборигени, чужденците си позволяват да тъпчат нашите закони, коментират хората. Но всъщност какъв пример им даваме ние българите, нима ги спазваме законите?

Учудващо е пренебрежителното отношения на някой чужденци, които са в страната ни. Въпреки старанието и харченето на пари, с цел да ги посрещнем на ниво както и гостоприемството ни. Като не искат да не идват, никой не ги е канил с напикан кокал.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Lnfj5LVzImc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *