Още един автобус с туристи изгоря вчера!

целият багаж на туристите е изгорял

Продължава черната серия на самозапалили се автобуси тази година. Сега жертва на огнената стихия стана полски рейс, превозващ група туристи от от малък град в Северна Полша.

За щастие и този път това беше малкият дявол, както казват старите хора, но оцелели от автобуса-факла със сълзи на очи споделиха, че са живи, но всичко им е изгоряло.  Инцидентът се е развил на пътя Варна-Бургас.

Автобусът на поляците

Автобусът е пламнал като суха клечка кибрит точно преди село Рудник в посока Бургас. Полската група, съставена от 38 души, била дошла в нашата страна да  участва в певчески фестивал в Китен. В момента полските хористи се надяват бързо да стигнат до София, където да получат съдействие от полското посолство.

Полските туристи

Както споменахме и по-горе, чистият късмет е виновник драмата да не се превърне в трагедия. Интересното е, че на помощ на пожарникарите се притекла  пожарната на цирк “Балкански”. За щастие, пламъците не са се прехвърлили към близката дъбова гора.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XcAj6QYBFhU

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Още един автобус с туристи изгоря вчера!"

  1. Владимир Русков   28.08.2012 at 9:53

    Това наистина се случва за пореден път това лято, а сякаш предишни години не беше така. Трябва да се затегне контрола още сега, а не да се чака пътниците в някой автобус да изгорят живи и след това да се вземат мерки. Дори да оставим настрана факта, че всичко това е лоша реклама за българския туризъм.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *