Новият джип “Нисан Джук” на подлогата на ГЕРБ Люба Кулезич струва 50 000 лв.

Люба Кулезич

  Бившата кинокритичка Люба Кулезич влезе в кожата на повечето манекенки и тръгна да се хвали наляво и надясно с новите си материални придобивки, както правят Златките.

От известно време Любица дава охотно интервюта и се снима до чисто новия си джип „Джук“ – модел на „Нисан“. Една от най-верните приятелки на Цветан Цветанов обяснява особеностите на возилото с вещината на монтьор.

Мощността на джипа била 190 коня, разполагал с навигационна система, а цветът му бил „наситенокафяв“. Тук вече Кулезич изпада в особено умиление и обяснява, че той й напомнял за самата нея защото в него имало някаква неуловимост.

„Каква неуловимост, то всичко е ясно. Откакто е в ТВ7, където за изпълнение на политически поръчки се плащат торби с пари, може не само джип да си купи и да си направи още 100 лифтинга, но и скоро да се сдобие с нов апартамент“, коментират телевизионни труженици.

ТВ7, където Любица громи всички врагове на правителството, е известна със супервисокия стандарт на най-усърдните в политическия слугинаж журналисти. Преди Кулезич да започне да се прославя с новите си играчки, цяла България видя как Бареков се залива със скъпо шампанско по плажовете на Сен Тропе. „Най-интересното ще бъде как двамата ще се обърнат, когато властта падне. Не че не са го правили и друг път, но сега така се наведоха на управляващите, че изправянето ще бъде особено болезнено“, прогнозират врели и кипели в журналистическата гилдия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *