Миро Найденов назначил Проф. Вучков в герберската ТВ7

Мирослав Найденов
Мирослав Найденов

Мирослав Найденов ходатайствал пред Николай Бареков проф. Юлиан Вучков да бъде назначен на работа в ТВ7 по времето, когато водещият бе шеф в медията, призна бившият земеделски министър.

Найденов решил да защити театралния критик, защото бил гост в последното му предаване, преди да бъде уволнен от „Канал 3″. Днешният лидер на БАСТА се притеснявал професорът да не остане в бъдеще на една пенсия и затова се опитал да му осигури работно място.

Самият Бареков заяви, че е обсъждал месечното възнаграждение на Вучков с Бойко Борисов и Найденов, което бившият земеделски министър отрече.

проф. Юлиан Вучков
проф. Юлиан Вучков

Ексглавният редактор на авторитетното в годините на социализма сп. „Театър“ заяви, че е получавал заплата от 1500 лв. в ТВ7. От няколко месеца той не се появяваше на екрана, което според него е било жестока цензура, тъй като е критичен към сегашните управляващи.

В предаването на Люба Кулезич в неделя той окепази всички министри на кабинета „Орешарски“, като лепна на някои от тях физически квалификации и определи Хасан Адемов като „тантурест“ човек.

От 1 октомври Юлиан Вучков трябваше да води двучасово предаване всеки вторник по „Канал 3″. Стартът на шоуто му засега е замразен.

Според професора това е поредната цензура над независимото му мнение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Миро Найденов назначил Проф. Вучков в герберската ТВ7"

  1. Pingback: psychiatric side effects of prednisone

  2. Pingback: hydroxychloroquine zinc dose covid

  3. Pingback: cialis no prescription

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *