МБМД на Мира Радева фалира!

Участието на социоложката във "ВИП Брадър" намалило наполовина поръчките към агенцията
Участието на социоложката във „ВИП Брадър“ намалило наполовина поръчките към агенцията

  Мира Радева е на път да фалира собствената си социологическа агенция. Заради скандалното й поведение в къщата на „ВИП Брадър“ поръчките към МБМД са намалели с повече от 50%, се разбра от нейни приказливи служители.

В момента компанията вървяла на автопилот. В отсъствието на Мира МБМД се ръководела от помощниците й Петър Живков, Гарбиела Йорданова и Елена Лазарова, които въпреки че са отлични специалисти в своята област досега не са поемали тази тежка отговорност.

„Съвсем логично е поръчките към агенцията да спаднат с повече от 50%. Участието на Мира във „ВИП Брадър“ удари много сериозно по имиджа на фирмата и изобщо върху социологическата гилдия. Вече никой й няма доверие. Смятате ли, че една уважаваща себе си политическа формация, медия или организация ще поиска точно МБМД да й направи обективно проучване, след като на шефката на компанията вече цяла България й казва Пеещата готвачка и Социоложката на всички власти, коментираха специалисти в бранша.

Мира Радева Противопоставянето й с бунтаря Мишо Шамара в къщата на „ВИП Брадър“ също се е отразило на поръчките.

Форумите в интернет са залети от злобни коментари по адрес на социоложката. Последно зрителите се възмутиха от начина, по който Радева се държа с голямата шампионка Станка Златева. Вместо да й падне на колене и да се поклони пред успехите й, шефката на МБМД публично я унижи, казвайки пред цяла България, че прилича на мъж. „Когато даден социолог е недолюбван от хората, неговите думи и резултати не тежат пред обществото. Ако Мира продължава да се държи така цинично във „ВИП Брадър“, нищо чудно сама да унищожи собствената си компания“, смятат специалисти.

Според служители на МБМД сривът в доверието към Мира Радева е започнал още с изнасянето на скандалните данни през месец май, които показваха, че ГЕРБ ще спечели изборите с 10 на сто преднина пред БСП? Тогава колегите й от гилдията направиха специална пресконференция, на която обявиха, че се разграничават от изнесените от Радева резултати. Тя пък се закани, че ще съди Андрей Райчев и Кольо Колев, тъй като с коментарите си са уронили престижа на МБМД, с което са нанесли икономически вреди на фирмата. В крайна сметка изборите показаха, че Мира е излъгала електората.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "МБМД на Мира Радева фалира!"

  1. от МБМД   07.12.2013 at 13:27

    Не Ви ли е срам- Елена Лазарова почина на 31.03.2013 г.Фирмата няма да фалира скоро и си имаме работа предостатъчно.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *