Зрители скочиха срещу шегичките на Емо Чолаков

Емил Чолаков

  Ръководството на Би Ти Ви няма повече да търпи плоския хумор на Емил Чолаков. По коридорите на телевизията усилено се говори, че пишман синоптикът е пред уволнение заради безбройните оплаквания на зрителите от него.

Хората не можели да понасят тъпите шегички на водещия и написали десетки жалби към ръководството на медията. Яростта на хората идва от там, че от изкуствената усмивка на Чолаков и опитите му да се прави на интересен в крайна сметка не могат да разберат какво ще бъде времето през следващите дни. Оплаквания има и в социалната мрежа, където вече има създадени групи и форуми против синоптика.

„Ако толкова иска да се прави на палячо, да отиде в „Комиците“. Прогнозата за времето е нещо много сериозно. Хората си правят сметка дали да отидат на планина или не, правят си планове за почивка, ваканция, а той се държи като шут“, беснеят интернет потребители.

Те припомнят някои от най-култовите изказвания на Чолаков: Време! Как да му се разсърдиш.

„Гърми, не гърми – имайте слънчев следобед“, „Вчера ви казах, че няма да вали, но нищо, лято е, поне сте се поразхладили малко“, „Днес на места ще бъде слънчево, а на други облачно“.

Служители на телевизията прогнозират, че най-вероятно Емо Чолаков няма да бъде изгонен от Би Ти Ви, а ще му се търси друга работа в телевизията, тъй като има дългосрочен договор. По всяка вероятност продуцентите ще му измислят авторско хумористично предаване по подобие на „Комисията Павлов“ по ТВ7. Не е изключено и синоптикът да заиграе в „Комиците“, ако Любо Нейков и Евтим Милошев го поканят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *