Димитър Главчев от ГЕРБ: Зъдминахме гърците по доходи!

Димитър Главчев

Наглите лъжи на ГЕРБ продължават, последно според тях по доходи сме надминали румънците и настигаме гърците. Да, ама не, казват хората защото, ако беше истина и те щяха да го усетят.

Да вземем минималната пенсия в България е малко над 70 евро, а в Гърция е 430 евро- къде е доближаването? Колко пъти се нанася минималната заплата в България в една минимална гръцка, и първокласник ще ви каже.

Така че, интересно господата управляващите в коя държава живеят и кой имаха предвид? Въпреки това продължават с обещанията, доходите на средния българин през 2013 г. щели да са 61 процента от този на средния грък, казва заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев. И продължава с твърденията си, че още през 2010г. България е изпреварила Румъния по растеж на доходите.

Всичко това, благодарение на  водената от правителството фискална и макроикономическа политика в правилната посока, посочи депутатът от ГЕРБ. Явно правителството гледа само дебелите си търбуси и от там не вижда разпада във всяка една област на живота.

Няма нито един щастлив човек и всичко става толкова бавно, даже и не се получават нещата. Много е странно, имайки предвид, че последните години бавенето на заплати и намаляването им в България се превърна в епидемия, а кризата смаза малкият и среден бизнес.

Да не говорим, че хората от Русе вече бягат в … Румъния, за да работят при нормални Европейски условия и заплащане.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/hXSilFB367o

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Димитър Главчев от ГЕРБ: Зъдминахме гърците по доходи!"

  1. SS   18.11.2012 at 13:52

    Още малко остава да ги търпиме.И после шут в гъза.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *