Вики Терзийска и ученикът й Васил Чергов – любовници!

Вики обсипва с целувки своя фаворит в шоуто Васил Чергов

  Вики Терзийска се оказа безкрайно отдадена на отбора, който водеше в „Гласът на България“. Певицата доказа, че е готова на много за своите питомци, като дори заформи флирт с един от тях. Свалката стана ясна чак на финала на шоуто, когато интимните закачки между треньорката и кандидата вече не можеха да бъдат – окачествени като конфликт на интереси.

В последните минути от участието си в шоуто Вики и нейният фаворит Васил Чергов създадоха истинска сензация. Двамата изпяха заедно парче на Роби Уилямс и Кайли Миноуг, което завършиха с целувка по устните. Интимният момент не бе по регламент или по предварителен сценарий, защото камерите едва не го изпуснаха.

Закачката между менторката и ученика й остави без дъх зрителите пред малкия екран, а също и водещите на концерта. Зевзекът Мартен първоначално не можа да повярва на какво е станал свидетел, което си пролича по забавените му реакции. Чак миг по-късно той осъзна случилото се и за това му помогна реакцията на публиката.

Вики Терзийска

Още по-шашардисан се оказа обектът на страстта на Терзийска. Васко изглежда не очакваше от нея толкова специално отношение. Петричанинът само се ухили като ряпа и гушна през раменете красивата, си и сексапилна учителка.

Самата менторка видимо се наслаждаваше на реакциите, които предизвика с целувката си. Няколко минути по-късно тя повтори атаката към устните на Васил, но вече не бе толкова романтично. И все пак и с този жест тя недвусмислено показа, че приема младежа за особено близък.

След края на шоуто мнозина се зачудиха дали целувките на Вики са били резултат от страст, или тя просто се е опитала да вдигне вота за Чергов. Някои предположиха, че певицата може и да е преиграла, за да получи фаворитът й повече гласове.

Интересът на Терзийска към Васко си пролича и по време на последния кръг на елиминациите. Тогава красавицата от Исперих почти самостоятелно реши съдбата на двамата останали в играта таланти от своя отбор. Терзийска даде повече точки на Чергов отколкото на конкурентката му Нина. Така постави петричанина в челната четворка.

Интересът на певицата към Васко пролича в последния кръг на елиминациите

От екипа на „Гласът на България“ твърдят, че цяла пролет никой не е забелязал между треньорката и участника в шоуто да е имало нещо повече от добро приятелство. Да, двамата наистина били много близки и непрекъснато се мъкнели в комплект, но така било и с други от кандидатите за слава.

Неотдавна Виктория намекна в интервю, че вече има човек, който й е на сърце. Тя обаче запази в тайна самоличността на изгората си, както впрочем е правила и в миналото. За нея е основно правило да не обсъжда личния си живот „Най-умният мъж е“, бе единственото, което каза родената в Исперих певица за своя интимен приятел. След което допълни, че е важно човекът до нас да ни разбира защото ако „не влиза в нашите обувки“ и не ни обича такива, каквито сме, ако не вижда жертвите, които правим, не е за нас“.

Пак във въпросното интервю тя призна, че любовта я вдъхновила за нови песни, които отразявали емоционалното й състояние. Парчетата била посветила на новия си приятел.

Съдейки по цялата тази потайност, на която е свикнала Терзийска, е малко вероятно Васил Чергов да й е станал гадже. Ако беше така тя щеше да крие чувствата, които изпитва към него, а нямаше да ги демонстрира пред цяла България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *