Бойко разпродава станциите на Министерски съвет – поредната е в „Св. Св. Константин и Елена”

Правителственият хотел – ще стане частен

Правителството реши да предложи почивна станцията на министри на публичен търг с явно наддаване.

Става дума за станция на Министерски съвет, която се намира в курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена”.

Станцията ще бъде приватизирана, за да се намалят разходите на държавата. Правителствените чиновници вече са дали карт бланш на Агенцията по приватизация и следприватизационен контрол да направи приватизация на почивната база на Министерския съвет във Варна.

плажът на курорта

Станцията е  държавна собственост и в имота се включва огромен парк с площ над 16 000 кв. м. и девет сгради. На територията на станцията има разположен хотел на четири етажа, басейн, медицински център, фитнес зала, ресторант и заседателна зали.

Продажбата на имота ще се осъществи чрез публичен търг с явно надаване, за да се избегнат злоупотребите и спекулациите по повод на приватизацията. Явно правителството го е закършило сериозно с приходите в бюджета, щом допря до разпродаване на държавни имоти. Според наши осведомени източници, въпросния имот е първи от цяла поредица замислени за изтъргуване от правителството недвижими имоти.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EgGdBIC-D2k

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бойко разпродава станциите на Министерски съвет – поредната е в „Св. Св. Константин и Елена”"

  1. Росица Павлова   16.10.2012 at 18:54

    След като наемателя ремонтира станцията и вложи над 1 500 000 лв. в нея с гарантиран 10 г. договор се оказа ,че Б.Борисов и сие имат власта да измамят хората.Съда се доказа отново ,че работи за Б.Б.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *