Бившият наставник на „Ботев“ – Милен Радуканов се готви за треньорския пост в ЦСКА

Димитър Борисов и Милен Радуканов (вдясно)

  Бившият наставник на ЦСКА Милен Радуканов е пристигнал в София и чака оферти от „Титаните“. Милен се надява, че след слабите резултати на тима от началото на сезона Димитър Борисов и Иво Иванов ще направят треньорска рокада в отбора.

Привърженици на ЦСКА разказват, че Радуканов често се върти около стадион „Българска армия“. Там той се радва на интереса на феновете и раздава автографи. По този начин Милен се опитва да върне обратно към себе си любовта на феновете и те да започнат да скандират името му по трибуните. Точно с такъв натиск от сектор „Г“ бе назначен и Стойчо Младенов.

Пред медиите Радуканов отрича да има амбиции за треньорския пост в ЦСКА. Близки до него обаче твърдят, че той постоянно мисли за завръщане на „Армията“.

Стойчо Младенов

Бившият наставник на „Ботев“ (Пд) е сред любимците на Борисов и Иванов. Те възприемат Милен като свое откритие. Освен това той им излиза значително по-евтин от Стойчо Младенов. Екзекуторът на „Ливърпул“ получава по 40 000 лв. месечно и само плюе по сегашното ръководство. Тези дни „Тройчо“ категорично е отказал да намали месечното си възнаграждение. От ръководството предприеха свиване на бюджета заради огромните дългове, които трябва в най-кратни срокове да погасят, за да получат лиценз за евротурнирите. Младенов обаче не се съобрази с нуждите на клуба и отказа. За сметка на това Радуканов, като помощник на Йоан Андоне, се разписваше за 3000 лв. на месец.

Дълго време след като пое изцяло спортно-техническата част при „червените“ той не претендира за повече пари и взимаше по-малко от футболистите. Единствената пречка пред завръщането на Радуканов на „Армията” е космическата неустойка, която има Младенов в договора си. Точно заради нея той не се съгласи да намали заплатата си, защото знае, че трудно би бил уволнен. В момента „титаните“ са разпоредили вътрешно разследване за комисионите, които според португалския мениджър Франсиско Морено Стойчо е взел по трансфера на Нилсон Антонио. Това може да се окаже единственият начин Борисов и Иванов да се отърват от „Тройчо“ и високата му заплата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *