Бежанци от Сирия атакуват границата ни

нашата граница често е атакувана от бежанци

Все още не е почнала истинската война в Сирия, а вече нашата граница е подложена на атака от страната на нелегални бежанци.

Вместо да работим за укрепване на мира и стабилността в този регион, ние ще правим бежански лагери. Вчера граничните полицаи са заловили цели 41 нарушители на границата с Турция.

Бежанците са заловени от нашите от служители на ГД „Гранична полиция“ с помощта на новата интегрирана система за контрол и наблюдение на границата на България.

Гранична полиция

Според данните от полицията, граничната бразда е прекосена в зоните на Граничните полицейски управления на Свиленград, Болярово и Елхово. Като нарушителите са предимно мъже – 36, има и три жени и две деца.

Пълнолетните бегълци са задържани със заповеди  в пригодени за целта помещения на съответните участъци, а майка с деца е настанена в специално помещение за майки с деца. Интересно, когато започнат военните действия в Сирия, дали ще опазим нашата граница, щом сега е атакувана от толкова нелегални емигранти, какво остава при един същински военен конфликт.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_SfOQzz9rIk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *