Англичаните бесни: Лакоми българи налазиха страната ни!

фамилията

Семейство от девет български роми, пристигнало във Великобритания, е настанено в жилище само за три седмици.

Руси Георгиев на 41 години и партньорката му, Марияна Събева, на 34, заедно със седемте им деца се отправили към Острова, когато останали безработни. Пристигнали и се настанили пред Уестминстърската катедрала в Централен Лондон и както Руси споделил пред приятели отишли, за да се възползват от системата на Острова.

Сега семейството е настанено в жилище, след като са подали молба за убежище в Жилищното Бюро.

Сънародниците ни

Циганите са пристигнали легално с автобус и европейски паспорти. Преди да се заселят пред катедралата, те са били настанени в общинско жилище. Репортери от „Сън” са ги заварили потънали в мръсотия пред катедралата. Според друг българин, те са разбрали за ползите, които могат да извлекат в Англия и са дошли там. Предложени им са били билети за връщане, но те са ги отказали.

Съвета в Уестминстър ги е прибрал от улицата, главно от съображения за сигурност за децата. Сега те живеят на гърба на английските данъкоплатци, докато се разглежда молбата им за убежище. От партията на консерваторите казват, че това е недопустимо.

От Съюза на данъкоплатците също са възмутени и казват, че Англия не е място за подобен вид туризъм, а убежището не е за хора, които искат да живеят за сметка на данъкоплатците.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6MGRk6EPTRM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *