Кристина Агилера стана кожа и кости

Кристина Агилера
Кристина Агилера

Кристина Агилера вече не прилича на себе си. 32-годишната певица се появи на Американските музикални награди драстично отслабнала и предизвика куп коментари с външния си вид. Тя се разходи по червения килим в бяла рокля и демонстрира, че няма нито едно излишно килце по тялото си.

Кристина сега изглежда като манекенка, а преди беше буре
Кристина сега изглежда като манекенка, а преди беше буре

Преди по-малко от година Кристина бе жестоко осмивана журналисти и модни стилисти, задето бе заприличала на лоена топка. Певицата не се стесняваше да носи впити клинове и поли, които разкриваха буци излишни мазнини по бедрата и корема й.

В онзи период Агилера казваше, че не е дебела, а сочна и апетитна. И твърдеше, че гаджето й я харесвало точно такава.

Сега поп звездата е на стриктна диета. По думите й със строгия хранителен режим тя е свалила 9 килограма, но почитателите й подозират, че е стопила почти 15. Певицата не просто е влязла в норма, но дори и вече изглежда леко кльощава. Ако продължи да отслабва, ще стане кожа и кости и ще се превърне в грозна гледка.

В миналото, по време на снимките на филма „Бурлеска“, Кристина пак имаше сериозни проблеми с теглото си. Тогава тя спешно свали 5 килограма от бедрата си, за да извади манекенски мерки пред камерата. След това обаче започна дългият развод със съпруга й, по време на който напълня драстично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/wwCykGDEp7M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *