Камелия Воче – зарязана като бебе! Запознала се с майка си на 27 години!

Камелия Воче

  Детството на певицата Камелия Воче никак не било лесно. Майка й емигрирала в Щатите още през 1968 г. и я зарязала едва 4-годишна. Ками я видяла отново, когато станала на 27.

„Слиза тя от самолета, възмутена от нашето летище, и дьржи с разперени ръце обувките си на токчета, като влачи след себе си 7 куфара. Казва: „Ох, Камелия, колко си пораснала! Здравей! Ама вашето летище не мога да го понасям!“. Отгледа ме баба ми. А майка ми изкупваше вината си с бляскави дрешки, които пращаше от Америка. Но не мога да й се сърдя. Мама е невероятна личност, много силна, много модерна. За нея аз сьм много възрастна жена. Тя казва, че ще си стои като мен вкъщи да готви, когато стане на 85″, разказва Воче.

С Гибона

Фамилията на Камелия звучи италиански, но тя е псевдоним, който й дава Евгени Минчев. Преведен от италиански воче – глас. В училище я знаели като Гешева, а съучениците й днес разказват, че била кльощава и даскалът по физическо й викал „щъркелче”. Името й зазвуча най-вече покрай отношенията й с футболиста Божидар Искренов след завръщането й у нас.

С Гибона се разделя по взаимно съгласие, истинската причина за разрива са неговите забежки. Гиби бил ученическата й любов. Година по-късно Камелия се омъжва за друг, а на 19 ражда дъщеря си Десислава. Мъжът й е барман и има три проблема: жени, алкохол и хазарт.

Камелия завършва Консерваторията и започва да пее джаз. Грабва няколко награди на „Златният Орфей“, както и от фестивали в Сочи и Дрезден, и отпрашва за Скандинавия. Вторият й мъж е италианец, собственик на книговезка фабрика. Той й помага да замине за Италия. Ражда му момче. На 11-ата година бракът се проваля. Проточва се тежък развод, продължил 7 години, от който трудно се съвзема.

Синът й

Сред пикантериите от бурната й биография е и връзката й с един от синовете на Муамар Кадафи – Мутасан Кадафи, с когото се запознала по времето, когато живеела в Италия. Мутасан е средният син на Муамар, лекар по професия. Той я кани да пее на парти на яхтата му край Миконос, което организирал за своя приятелка. На споменатото празненство в Маракеш е гост и Енрике Иглесиас. Камелия твърди, че двамата с Мутасан са останали просто приятели, въпреки, че му се носи упорита слава на женкар.

Сега семейството й най-сетне се е събрало. Майка й вече е в София, след като се уплашила от атентатите отвъд океана през 2001-ва. Синът й учи в Италианския лицей, а дъщерята се прибра от Рим, където завършила право, и сега менажира семеен хотел.

Неотдавна певицата издаде кулинарна книга – „В кухнята с Камелия Воче“. В момента до нея има мъж, но противно на слуховете, не е руски олигарх, а богат българин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Камелия Воче – зарязана като бебе! Запознала се с майка си на 27 години!"

  1. Елизабет   02.09.2012 at 23:05

    Разпуснати проститутски изпълнения.Каква е тази биография , какво е това скачане от мъж , на мъж! Какво и се харесва ?Дали интелект , дали изказ или стил!? Тоя е луд където дава парите.

    Отговор
  2. Радослав Прашката   27.09.2012 at 2:05

    Ками,е едно много красиво и свежо бижу което лежи от дълги години на сърцето ми! В Кухнята с Камелия Воче!
    Книгата, тя е уникална като самата нея препоръчвам я на всеки един от вас да си я закупе от КНИЖАРНИЦИТЕ НА СИЕЛА И ХЕЛИКОН! Рецептите са божествени изпитваш истинско удоволствие по-време на храната! Купете от тук http://www.helikon.bg/author/105640/

    Отговор
  3. димитров   04.05.2013 at 6:29

    много питаш, елизабет…много!
    а можеш много лесно да си отговориш на завистливите си въпросчета: камелия е много над твоето ниво по всички посоки и ето защо е това, което е и което ТИ НЕ СИ И НЯМА ДА БЪДЕШ!…а основното ти качество, поради което не подлежиш на никакво развитие е ПЪЛНА ЛИПСА НА САМОКРИТИЧНОСТ и породената от това чиста провинциално-селска ЗАВИСТ.
    не се опитвай да разбереш какво казвам, няма да успееш, защото Господ не те е дарил с достатъчно мозък за това!!!

    Отговор
  4. Мария Стоянова   06.05.2013 at 17:57

    Камелия Воче е много хубава,интелигентна и талантлива.Всички които пишат глупости за нея и завиждат.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *